Post by payreequsmeli on Mar 13, 2022 16:15:08 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sites in VR ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sites in VR IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac hackov primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Sites in VR 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobrá kvalita
Sites in VR Læring mvr
Sites in VR Læring mvr
Dobrá aplikácia virtuálna realita je skvelá, len grafika nie je taká horúca, ale celkovo je to zábavný a príjemný zážitok!
Prečo kladiete väčší dôraz na mešity? Kde sú ostatní... Väčšina obsahu bola blízkovýchodná alebo islamská, prečo je to tak?
Užitočné na vytvorenie vlastného profilu prehliadača VR (vzdialenosti, poduškovité skreslenie atď.).
Pridajte krajinu Indie a je to také pekné
Veľmi dobrá aplikácia. Obrazové súbory je možné uložiť na SD kartu. Ako zistím, do ktorého priečinka na SD karte sa sťahujú?
Žiadna cirkev? Je to moslimská aplikácia?
Páči sa mi to. Jeho používanie nie je príliš ťažké a máte pocit, že ste tam. Je dobré, ak si pozriete nejaké miesto alebo niečo iné, pretože neviem, čo viac napísať, ale stojí za to vyskúšať.
Opravte ďalšiu chybu
Prial by som si, aby som túto aplikáciu našiel skôr. vyhľadávanie obrázkov google bolo úplne preplnené stránkami s platenými fotografiami. s týmto všetko, čo potrebujete, je robiť snímky obrazovky v pohľadoch a uhloch, ktoré sa vám páčia.
Táto aplikácia ukazuje, ako je možné použiť akýkoľvek smartfón pre vr, nielen pre najnovšie a najlepšie telefóny! Prajem si, aby sa ostatní programátori mohli učiť od tvorcov tejto aplikácie! Výborná aplikácia! Mali by ste získať aspoň 20 hviezdičiek! PS: Mám Huawei P8 bez gyroskopu, takže Google Cardboard nefunguje, ale táto aplikácia áno!
Toto bolo skvelé, je to najlepšie, nič zlé, ale šípky sa dali zväčšiť, bolo ťažké ich vybrať, ale je to tak, že je to najlepšia hra všetkých čias
Naozaj skvelý zážitok
svinstvo hd je zle ale celkovo je to ok
Neverte dobrým recenziám. Musel som vytiahnuť telefón z vr, aby som sa pozrel na stranu. Prispôsobuje zážitok používaniu Google Street View
Po dokončení dávkového sťahovania sa uloží iba dovtedy, kým aplikáciu nezavriem. Potom musím dávkové sťahovanie odznova. Prosím opraviť. Inak super appka. Po vyriešení tohto problému dám 5 hviezdičiek
Pekná aplikácia. Jediná aplikácia, ktorá fungovala správne na mojom telefóne s vlastnou rom.
Plzz pridajte Indiu a urobte obrázky animované ako živý vodopád
Úžasné a ľahko použiteľné. Kiežby bolo viac miest, ale rád som tu videl a navštívil Kuvajt.
Táto aplikácia je najlepšou aplikáciou pre svetové turné! Táto aplikácia má takmer každé miesto na návštevu vo vr. Odporúčam vám ho stiahnuť. Má realistickú grafiku vo vr a má rôzne varianty vr modov! Stránky môžete sledovať aj bez vr.
Pekná aplikácia s vynikajúcimi vlastnými nastaveniami prehliadača. Nevýhodou je, že 70 % obsahu je zo Stredného východu, takže dostanete veľmi málo Paríž, Benátky, nič v USA.
Musíte vytvoriť verziu pre Google Cardboard!
To je topka. Ja mám aj tie okumiare
Panoramatické obrázky...nie VR
Sites in VR Educație eno
Neznášam, že nemôžeš chodiť.
želám si, aby som mohol spustiť aplikáciu na svojom Oculus Go! funguje to len na smartfóne
Prečo strácať 1000 $, keď toto máte
To je pravdepodobne dobré, ak sa venujete takýmto veciam
Sites in VR Educație eno
Kitchen Scramble 2: World Cook Casual tffe
Úžasná vr hra!
dobré na použitie, ale grafika musí byť lepšia v kvalite a rozlíšení.
krásny aap a veľmi úžasný Aap naozaj milujú vysoko kvalitný obraz v 360.
Úžasná fotografia
Je to na hovno
Nemám gyroskop a kompas. Vaša nová aktualizácia tvrdí, že naklonením smerom doľava alebo doprava sa môžeme rozhliadnuť, ale namiesto toho sa obrázok nakloní, opravte to, ak sa chcem pozrieť doľava, musím sa k nemu nakloniť.....opraviť... ..to...plz
Na aký telefón to je neviem s ním chodiť nič Mám LG nie iPhone
Veľmi cool, len si želám, aby existovali nejaké iné typy miest.
Ale výber pre mňa nie je zaujímavý.
برنامج جميل
Skvelá aplikácia...Zbožnovať to
Jedna z prvých aplikácií, s ktorou som s náhlavnou súpravou VR správne fungovala, vďaka jej úžasným vlastným nastaveniam VR, je tu dokonca aj chromatická korekcia potratov. Úžasné 360-stupňové obrázky, ktoré si možno stiahnuť na prezeranie offline. Len by som si prial, aby obrázky boli tiež stereo. Celkovo aplikácia, ktorú musí mať niekto s náhlavnou súpravou VR, veľmi dobre urobená.
Ale to je návrat domov
Najlepšia aplikácia!!! Úžasná grafika a najlepšia rotácia obrazovky. A najviac, čo sa mi páči, je dostupné v 3D a najlepšie výsledky používame pomocou VR kamery. WOW !!!
Toto je internetová aplikácia
Vždy, keď vstúpim do nastavení a pokúsim sa vybrať skenovanie qr kódu, nič sa nestane, takže nemôžem nastaviť aplikáciu pre moju náhlavnú súpravu
Pridajte aj indické miesta
Milujte možnosti, ktoré sú dostupné pre VR! 😉😀
Sites in VR Læring pex
Funguje aj bez okuliarov, ale .. keďže som si okuliare práve kúpil... Ideme ďalej...
nič sa nedeje & neznášam to!
Virtuálny moslimský svet VR. Existuje niekoľko ďalších stránok, ale sú to hlavne moslimské