Post by payreequsmeli on Mar 13, 2022 16:36:35 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Fusion Idle Clicker IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje wiele punktów ▞▞▞
▞▞▞ Castle Fusion Idle Clicker 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest trochę najlepsza
Lubię w nim prawie wszystko. W pełni chciałbym dialogi, gdyby nie to, że gra trwała coraz dłużej między poszczególnymi sekcjami dialogów, co sprawia, że prawie zapominam o tym, co się dzieje.
Niestety trzeba dać 2🌟gwiazd ale naprawde fajna tylko jak masz odblokowane w wierze i niema więcej rozrywki i dlatego 2🌟gwiazdki. Ale, jak ja awięc zainstalować i zainstalować i ponownie polecam wykonać grą od nowej.
Fajna gra, możesz zarobić sporo klejnotów poprzez aktywną grę. Ale mam problemy z zapisywaniem w chmurze. Mój plik zapisu w chmurze wciąż wraca do starego z dnia 06 stycznia. Wielokrotnie próbował ręcznie zapisać, ale utrzymuje nowy zapis tylko przez krótki czas.
Grałem w kilka gier typu Idle/merge, bardzo łatwo się nudzę z grami. Ten przykuł moją uwagę. W żadnym momencie nie zapłaciłem ani centa, więc nie jestem do końca pewien, czy ktokolwiek inny „na początku” trafi na płatny mur. Jednak dopiero po raz pierwszy zdobyłem prestiż. Jest sklep, ale nie jesteś zobowiązany do zakupu i dają ci dodatkową walutę. Uwielbiam to, że wciąż go aktualizujecie! Tak trzymaj! Czekam na wszelkie przyszłe aktualizacje! 😁.
Całkiem dobra
Byłoby znacznie lepiej, gdyby nie zawieszał się co 5 minut i nie uruchamiał ponownie tabletu.
Nie ma poczucia zagrożenia, jak powiedział kartik lyer, ale jest naprawdę zabawne i ma coś, czego większość innych gier scalających nie ma fabuły, a jest dobra. Mam nadzieję, że stworzysz więcej gier takich jak ten skok Shark🦈!😁
Jest fajnie, ale nie pozwoli mi zalogować się do google. To powoduje awarię mojego sklepu Play
Po chwili jest nudno
co stało się z postaciami z anime, teraz są tylko brzydkie, przerażające, obrzydliwe dzieci?
Fajna,nie wszystkie reklamy kłamią
Cóż, to po prostu nudne.
ok bezczynna gra. nie zawsze otrzymuj aktualizacje z fuzji. wydaje się, że ostatnio dużo się dzieje. def musi zostać naprawiony.
Świetna gra dla zabicia czasu
Addy są dość dobrze zintegrowane. Nie są zmuszane, ale wykorzystywane jako zachęta do zarabiania dodatkowej waluty i klejnotów. Rozgrywka jest prosta, ale przyjemna.
Shadow Fight 2 Екшн pxm
Nieźle jak na czas bezczynności. Naprawdę proste. Prawdopodobnie będzie coraz trudniej i mocniej, w miarę jak coraz więcej będzie cię rzucać. Całkiem dużo.
Bardzo fajne za to, że możesz tutaj różne rzeczy robić
Castle Fusion Idle Clicker פנאי ayg
Chciałbym dać ci nagrodę, ale nie mogę. Granie w twoją specjalną grę było niesamowite. To teraz moja ulubiona gra w semestrze czwartym, a także jak można łączyć i odkrywać nowe wieżyczki. Uwielbiam też, jak wykorzystujesz swoją kreatywność i wymyślasz słowa, których nigdy nie widziałem, uwielbiam też łapanie ptaków. Nigdy nie wiedziałem, że możesz stworzyć grę tak wyjątkową. Zrób więcej takich gier, ponieważ są tak zabawne, że i tak nie żartuję, że gra była fajna. Zabrałem się do tego od razu, było bardzo fajnie. Jest dobrze!!!.
Nazleen begum gamil
Ta gra jest świetna, jeśli masz 3 lata.
Fajna gra
Zmienia misję w trakcie, nie opłacalne wymiany z kupcem i wiele innych badziewnych mechanik, średnia giera
Potrzebuje przewodnika. Czym jest lepsza alchemia?
Tudf
Nigdy nie pobierałem tej gry i to sprawia, że ją oceniam!!!!!! To jest głupie!!!!!!! Każdego dnia ocenię tę grę na 0!!!!!!! I to nie pozwala mi ocenić 0!!!!! Tak irytujące i głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fajna gra ,i nawet nie ma automatu
To jest gra dla dzieci, światy zabawy muszą nauczyć go, jak dopasowywać sprzęt, aby był większy, ta gra staje się nudna po jednym dniu nie ma realnej koncepcji wygranej tylko budowanie budynku
Świetny
Castle Fusion Idle Clicker Santai zud
Castle Fusion Idle Clicker Ajanviete xgkz
Świetna gra z ogromną wadą. Produkcja offline działa, ale ogranicza się do (jak się wydaje) skrawków/sekundy twierdzy. Przetestowałem to, łącząc wszystko na pierwszej stronie i zamykając grę. 3 godziny później dostałem tylko 67 000 notek, co przy otwartej grze zajęłoby 30 sekund.
Castle Fusion Idle Clicker Казуални cvms
Uwielbiam tę grę, to moja druga ulubiona gra, moją pierwszą ulubioną grą jest minecraft
Szybko się nudzi
Bardzo fajna gra. Niezwykle wciągająca z naprawdę świetną grafiką. Historia pozwala Ci inwestować, a kiedy myślisz, że to już koniec... To nie jest